Over mij

Door mijn jarenlange ervaring als docente op een middelbare school, ken ik de leefwereld en problematiek van kinderen en tieners goed. Ik heb gemerkt dat kinderen en tieners makkelijk op mij af stappen om hun verhaal te doen. Ze geven aan graag met mij te praten en zich gehoord te voelen. Omdat ik heb gemerkt dat het voor deze doelgroep fijn is om op een laagdrempelige manier met iemand te praten over alles wat hen bezighoudt, heb ik ervoor gekozen om naast mijn baan als docente te gaan coachen. Tijdens mijn opleiding tot coach aan het Atma Instituut in Amersfoort besloot ik om Pinkhouse Coaching op te richten.

Daarbij ben ik moeder van twee jonge kinderen, waardoor ik zelf heb ervaren hoe het is om je staande te moeten houden in een jong gezin. Soms kan het fijn zijn wanneer iemand naar je luistert en je helpt om manieren te vinden om alle ballen in de lucht te houden.

Coaching betekent voor mij bijdragen aan andermans geluk en persoonlijke groei.

Marieke Gouka

Marieke Gouka